Când trebuie de schimbat uleiul în cutie?

Acest lucru depinde în primul rând de recomandările producătorului mașinii dvs. și de faptul dacă aveți o cutie de viteze: automată sau mecanică.

De obicei, variația schimbării uleiului este destul de mare de la 50 la 100 de mii de km parcurși.

Trebuie să înțelegeți că, în timp, uleiul din cutie își schimbă compoziția chimică și nu funcționează la fel de eficient ca înainte. Drept urmare, uzura angrenajelor în cutie crește. Și cu utilizarea semnificativă a uleiului vechi, este posibilă și defectarea cutiei de viteze. Un astfel de ulei murdar poate literalmente „mânca” interiorul cutiei în câteva săptămâni.

În plus, este recomandat să înlocuiți uleiul vechi din cutie atunci când cumpărați o mașină uzată. La urma urmei, nu se știe cu exactitate când proprietarul anterior a schimbat uleiul acolo și care este calitatea acestuia. De aceea, vă recomandăm să nu vă supuneți cutia riscurilor și să schimbați uleiul doar într-un centru specializat și să nu aveți încredere în înlocuirea vreunui magazin auto pe drum.

În centrul nostru, vă vom găsi uleiul perfect de înaltă calitate, potrivit special pentru mașina dvs. și la un preț bun!

Sună astăzi! Și lasă-ți mașina să fie fericită ...

/

Planifica o vizita la Prius Club Hybrid Service!

Planifica vizita online, specialistii nostri revin cu un apel pentru a va planifica la service!