Este binecunoscut faptul că drumurile noastre sunt departe de a fi ideale. Din acest motiv, chiar dacă aveți o mașină nouă, recent procurată, care merge ideal, vă sfătuim să atrageți atenția la suspensia automobilului dumneavoastră. 

Suspensia unui automobil este unul dintre cele mai principale sisteme ale acestuia care asigură o prindere fiabilă a roților mașinii dvs. cu șoseaua și cadrul. De asemenea, acesta reglează poziția corpului în timpul conducerii precum și absoarbe șocurile cauzate de denivelările drumului. Cu toate acestea, funcția principală a suspensiei este de a oferi șoferului confort maxim în timpul conducerii.

În societatea modernă, mașina, deseori, dintr-un simplu mijloc de transport devine pentru șoferi o “a 2-a casă” în care aceștia își petrec o mare parte a timpului. Iată de ce este extrem de important să aveți grijă de suspensia automobilului dvs., la timp oferindu-i grija și atenția necesară.

7 semne că mașina dvs. are nevoie de o reparație a suspensiei:

  • Mașina trage în lateral atunci când conduceți sau întoarceți. Acest lucru poate apărea din cauza uzurii neuniforme a pneurilor, alinierii slabe, ruperii arcului, fapt ce nu poate asigura rezistența corpului la forța centrifugă în timpul unei viraje.
  • Vibrații mici în timpul conducerii. Dacă începeți să observați toate denivelările și micile rugozități ale drumului în timp ce conduceți, acest lucru indică faptul că amortizoarele sau șuruburile mașinii dvs. sunt foarte uzate și trebuie înlocuite.
  • O margine a mașinii este vizibil mai mică decât cealaltă. Un arc deteriorat este de obicei cauza faptului că pe o suprafață uniformă, o margine a vehiculului dvs. este mai mică decât restul.
  • Apăsarea frânei face ca vehiculul să se aplece mai înainte sau în jos mai mult decât de obicei. Acest lucru poate însemna că amortizoarele sau șuruburile sunt uzate și necesită o înlocuire urgentă.
  • Scurgeri de ulei. Dacă observați sub mașina dvs. când parcați sau conduceți pete de ulei, atunci cel mai probabil amortizoarele dvs. sunt deteriorate și nu funcționează corect. Au nevoie de o înlocuire urgentă.
  • Dificultate la conducere. Un alt semn al unei suspensii problematice este atunci când observați dificultăți la volan, mai ales când conduceți lent. Aceasta poate fi cauzată de un nivel scăzut al fluidului de direcție, de o centură slăbită, de o pompă de servodirecție defectuoasă sau de bucșele uzate ale pârghiei de control.
  • Anvelope uzate in mod inegal. Când piesele de rulare ale autovehiculului se uzează inegal, acest lucru poate indica faptul că suspensia nu face față sarcinii și trebuie înlocuită sau reparată.

Atenție! Dacă observați cel puțin una dintre aceste probleme, atunci este necesar să apelați la profesioniști. O suspensie uzată nu trebuie ignorată de dumneavoastră. Aceasta vă poate face probleme în cel mai nepotrivit moment atunci când conduceți. 

Întreținerea periodică, cel puțin o dată pe an, vă va ajuta să mențineți suspensia mașinii în cele mai bune condiții. Verificați imediat suspendarea mașinii dvs. sau înregistrați-vă imediat pentru reparații la centrul nostru.

Simțiți-vă liber să ne sunați acum sau să ne vizitați în orice moment convenabil. Suntem apreciați pentru o reputație de încredere, pentru un serviciu excelent pentru clienți, pentru reparații de calitate la prețuri accesibile, pentru oferte speciale precum și oferte pentru economii suplimentare.

/

Planifica o vizita la Prius Club Hybrid Service!

Planifica vizita online, specialistii nostri revin cu un apel pentru a va planifica la service!