Astăzi, mulți șoferi de mașini second-hand sunt nevoiți să se confrunte cu problema lipsei farurilor de ceață. Dar ce să faci pentru cei care trebuie să muncească din greu în întuneric sau în zona ta este ceață frecventă. Corect - trebuie să instalați faruri de ceață puternice.

Nu faceți acest lucru de unul singur sau în garajul unui vecin. Nu uitați că farurile de ceață instalate necorespunzător pot provoca un accident.

De exemplu, conexiunea farurilor de ceață ar trebui să fie combinată cu iluminarea numărului vehiculului și a luminilor laterale. De asemenea, este necesar să setați unghiul corect al lămpilor de ceață astfel încât să nu amețească șoferii care vin cu un fascicul puternic sau să creeze efectul unui „perete ușor”. În plus, cu farurile instalate incorect, puteți avea probleme cu poliția!

După cum vedeți, instalarea farurilor de ceață nu este ușoară și trebuie încredințată doar unui  tehnician calificat. Noi avem o experiență vastă și oferim o garanție în timpul instalării.

Pentru a exclude tot felul de probleme, vă recomandăm să apelați astăzi la centrul nostru și să primiți o consultație gratuită de la cel mai bun specialist în instalarea farurilor de ceață.

Aveți grijă de siguranța dvs., sună acum!

/

Planifica o vizita la Prius Club Hybrid Service!

Planifica vizita online, specialistii nostri revin cu un apel pentru a va planifica la service!

Servicii Hybrid Autoservice