De ce este necesară schimbarea uleiului și a filtrului?

Este simplu - aceste lucruri destul de ieftine vă ajută să mențineți transmisia scumpă, motorul și alte părți ale mașinii în stare excelentă mult timp. Uleiul proaspăt și filtrele noi împiedică uzura rapidă a motorului și cutiei de viteze. Un filtru nou protejează motorul și cutia de viteze de particulele mici mult mai bine.

Sarcina ta este să nu economisești pe fleacuri, ci să te gândești cum și să ai grijă de inima mașinii tale în timp util. Mai mult, mașinile noi sunt foarte sensibile la calitatea uleiului și a filtrelor. Acestea tind să se strice prematur, mai ales dacă se toarnă ulei ieftin în el sau se instalează un filtru de marcă necunoscut.

Producătorii din fabrică sfătuiesc înlocuirea uleiului și a filtrelor după 15 mii de km parcurși. 

Însă aceste standarde sunt concepute pentru Europa cu drumurile sale uniforme, combustibili de calitate și climă moderată. Situația drumurilor noastre este semnificativ diferită. Mai rea. Prin urmare, vă recomandăm să schimbați filtrele și uleiul mai des - cel puțin o dată la 8-10 mii de km. sau o dată pe an în timpul întreținerii.

Cumpărați ulei și filtre numai în centre specializate, dacă doriți ca mașina dvs. să vă servească mult timp! În centrul nostru, mașina dvs. preferată va fi deservită doar cu uleiuri și filtre originale de înaltă calitate, ale unor firme cunoscute. Faceți acum o schimbare de ulei și filtru cu noi, iar „calul de fier” vă va mulțumi cu o muncă excelentă pentru mult timp.

 

/

Planifica o vizita la Prius Club Hybrid Service!

Planifica vizita online, specialistii nostri revin cu un apel pentru a va planifica la service!

Servicii Hybrid Autoservice