Ce funcție are ventilatorul cuptorului?

Acest dispozitiv este cheia funcționării sistemului de încălzire a oricărei mașini. Principalul scop al ventilatorului este să sprijine și să umfle uniform căldura în interiorul mașinii. Deoarece ventilatorul aragazului funcționează constant în sezonul rece, mai devreme sau mai târziu acesta se uzează.

Când este necesar să schimbi ventilatorul?

De obicei, se poate auzi cu ușurință o defecțiune a ventilatorului. De exemplu, dacă atunci când  porniți muzica preferată, auziți un sunet zgomotos din zona încălzitorului, atunci problema constă tocmai în ventilator.

Vă recomandăm să nu așteptați până când ventilatorul dvs. „vă va cuceri” cu un țipăt puternic, care sperie pasagerii și șoferul. Și aceasta nu este cea mai mare problemă! Dacă nu faceți nimic, atunci este posibilă o „moarte” treptată a întregului sistem de încălzire.

Dacă apare o astfel de problemă, vă recomandăm să apelați imediat la centrul nostru specializat și să înlocuiți ventilatorul cuptorului. Meșterii noștri experimentați vor găsi rapid problema și vor înlocui ventilatorul cu unul nou. 

Lucrăm pentru tine! Bucurați-vă de siguranță și confort pe drum.

/

Planifica o vizita la Prius Club Hybrid Service!

Planifica vizita online, specialistii nostri revin cu un apel pentru a va planifica la service!

Servicii Hybrid Autoservice