Ce funcție are invertorul?

Într-un vehicul hibrid, invertorul este responsabil de transformarea înaltă a tensiunii bateriei și transferul acesteia în sistemul motor. De asemenea, cu ajutorul acestuia este posibil să se convertească tensiunea joasă la înaltă - acest lucru este necesar pentru a încărca bateria mașinii după procesul de recuperare.

Când se recomandă a fi schimbat invertorul?

De obicei, o problemă poate apărea atunci când apare o defecțiune a sistemului de răcire a mașinii, o pană a pompei electrice sau când apare o deteriorare mecanică în punctul de fixare. Este important să ne amintim că, chiar și în cazul unor mici coliziuni ale mașinii, pot apărea pe corp mici crăpături și pori prin care pătrunde umezeala. Toți acești factori afectează negativ funcționarea invertorului, dezactivându-l treptat.

Toate erorile și defecțiunile invertorului pot fi depistate numai prin echipamente speciale de diagnostic. Dacă aveți probleme sau defecțiuni de acest fel, vă recomandăm să ne sunați urgent și să faceți o programare pentru a diagnostica invertorul și alte sisteme.

Nu așteptați apariția problemelor, sună acum și primește o consultație gratuită cu privire la acest aspect și alte probleme de la un specialist calificat al centrului nostru.

/

Planifica o vizita la Prius Club Hybrid Service!

Planifica vizita online, specialistii nostri revin cu un apel pentru a va planifica la service!

Servicii Hybrid Autoservice