Cum să înțelegeți că motorul dvs. are nevoie de reparații?

Motorul este „inima” oricărei mașini cu toate consecințele care urmează. Dacă nu aveți grijă și nu-i acordați atenție, atunci „inima” voastră începe să se îmbolnăvească. Prin urmare, el are nevoie de îngrijire și servicii speciale.

5 semne că motorul dvs. are nevoie de reparații:

1. Motorul dvs. a început brusc să consume mai mult ulei. Acest lucru este ușor de observat în timpul verificării nivelului de ulei cu ajutorul unei jante.

2. Pe panoul de bord, sunt aprinși simultan mai mulți indicatori de avertizare asociați cu motorul.

3. S-a schimbat semnificativ culoarea gazelor de eșapament din conducta de evacuare. De obicei, există o culoare mai intensă, cu o nuanță neagră și mirosul de ulei ars.

4. Motorul este inactiv în mod neuniform, apar lovituri exterioare, clicuri, lovituri sau alte zgomote.

5. Carcasa motorului a început să se încălzească mai mult decât de obicei. În timp, supraîncălzirea constantă a motorului îi poate cauza o distrugere completă și defecțiune rapidă.

Prin urmare, dacă observați cel puțin unul dintre aceste semne, vă recomandăm să găsiți urgent un medic profesionist care să vindece „inima” mașinii dvs. Țineți minte că reparațiile necorespunzătoare într-un garaj aleatoriu nu pot decât să vă agraveze problema.

Vino la centrul nostru specializat și primește tot ajutorul de care ai nevoie de la o echipă de mecanici cu experiență. Și lăsați „inima” mașinii dvs. preferate să funcționeze ca un ceas elvețian - clar și mult timp.

/

Planifica o vizita la Prius Club Hybrid Service!

Planifica vizita online, specialistii nostri revin cu un apel pentru a va planifica la service!