Acum a devenit la modă să comanzi o mașină second-hand din America. Nu este secret de ce. O mașină livrată din SUA este remarcabilă pentru calitatea ridicată de construcție, finisaj și un preț relativ scăzut. Totul ar fi bine, dar există o problemă care sperie mulți cumpărători - pe tabloul de bord, este afișat un standard american neobișnuit: mile, Fahrenheit și multe altele.

Cum rezolv această problemă?

Principalul dezavantaj este rezolvat cu ușurință prin programarea mașinii. Principalul lucru este să găsești specialiști buni care au calificările și experiența necesară în acest domeniu. Experții noștri au astfel de competențe. Ei vă vor ajuta mașina să dobândească sistemul metric familiar.

Cum are loc acest procedeu?

  1. Convertim mile americane pe vitezometru în kilometri familiari

  2. Traducem indicatori de temperatură pe panoul de instrumente de la Fahrenheit, la standardul familiar - Celsius. 

  3. Reprogramăm setările radio FM pe frecvențele noastre, astfel încât să vă puteți bucura de muzica preferată în timpul călătoriei

  4. La cererea clientului, putem efectua rusificarea computerului de bord, astfel încât să vă fie convenabil să comunicați cu mașina dvs.

În medie, este nevoie de o zi întreagă pentru a reprograma o mașină. Costul reprogramării depinde de mărimea utilajului, de anul de fabricație și de lista serviciilor pe care doriți să le efectuați.

Efectuați o reprogramare de calitate a mașinii dvs. doar cu specialiști de încredere. Pentru mai multe informații, sunați la centrul nostru de service și obțineți o consultație gratuită.

/

Planifica o vizita la Prius Club Hybrid Service!

Planifica vizita online, specialistii nostri revin cu un apel pentru a va planifica la service!

Servicii Hybrid Autoservice