Când este necesară repararea bateriei de înaltă tensiune?

Pentru a clarifica imaginea, primul lucru de făcut este să parcurgeți un diagnostic special al bateriei de înaltă tensiune pentru a înțelege gradul de uzură a acesteia. Dacă aveți o singură pereche de baterii defectă, atunci aceasta poate fi înlocuită ieftin și ușor.

Dar, dacă toate au început să se strice uniform, în principiu, repararea este imposibilă. În acest caz, te poate ajuta doar o înlocuire completă a bateriei de înaltă tensiune.

Vă recomandăm să nu așteptați până când bateria dvs. nu este complet în ordine sau este pe punctul de a muri.. Sunați acum și verificați gradul de uzură al bateriei dvs. de la meșteri experimentați. Acest lucru vă va ajuta să fiți 100% sigur că bateria de înaltă tensiune vă va dura mult timp și nu se va defecta în cel mai crucial moment.

Înlocuirea acumulatorului 12V

Când merită să schimbi o baterie de 12v?

  1. Dacă faceți clic pe butonul „Start”, motorul dvs. nu se pronește

  2. Dacă toate indicatoarele de pe monitorul de bord sunt active

  3. Dacă pe mijlocul monitorului apare un semn de exclamare mare într-un triunghi roșu

  4. Dacă lumina este foarte slabă

  5. Dacă blocarea centrală funcționează cu întârziere

Așa veți înțelege că a sosit momentul înlocuirii bateriei. În caz contrar, riscați să nu porniți mașina la timp sau s-ar putea să vă blocați undeva în mijlocul străzii.

Pentru a preveni o astfel de dezvoltare a evenimentelor, vă recomandăm să vă diagnosticați bateria în centrul nostru din timp și să o înlocuiți cu una nouă, dacă este necesar. 

Specialistul nostru vă va ajuta să alegeți bateria de care aveți nevoie și să vă acorde o garanție în timpul instalării.

/

Planifica o vizita la Prius Club Hybrid Service!

Planifica vizita online, specialistii nostri revin cu un apel pentru a va planifica la service!

Servicii Hybrid Autoservice