Centrul de servicii Prius Club funcționează pentru dumneavoastră din 2015. În acest timp scurt, ne-am transformat dintr-un atelier de reparații auto puțin cunoscut într-o companie destul de mare, recunoscută pe piața din Moldova pentru repararea și întreținerea mașinilor hibride Toyota, Lexus și alte mărci cunoscute.

Clienții ne apreciază în principal pentru:

  • Respectarea strictă a tehnologiei producătorului

  • Calificare înaltă a maeștrilor noștri

  • Prețuri rezonabile

  • Controlul calității speciale a operațiunilor

  • Personal amabil și util

  • Utilizarea celor mai recente echipamente speciale

  • Garanții pentru lucrări executate și pentru piese de schimb

  • Oferte și promoții speciale

Doar la noi, puteți obține o gamă completă de servicii pentru repararea și întreținerea mașinilor hibride. Vă asigurăm diagnosticarea computerului și selectarea pieselor de schimb originale, ținând cont de marca mașinii.

Deviza Clubului Prius

“Asigurăm calitatea muncii pentru ca orice client să plece satisfăcut și bine dispus”

Centrul de servicii Prius Club are grijă de clienții săi, oferindu-le posibilitatea de relaxare, așezându-se confortabil pe o canapea sau fotoliu confortabil. În acest colț liniștit, puteți să vă relaxați, să citiți reviste și ziare, serviți o cafea sau un ceai sau puteți naviga pe Internet în căutarea informațiilor de care aveți nevoie, întrucât dispunem de Wi-Fi gratuit.

Trei lucruri importante

După cum știți, fiecare persoană iubește trei lucruri - să privească focul, apa curgătoare și cum lucrează cineva ... Prin urmare, dacă doriți, puteți observa întotdeauna munca specialiștilor noștri (tot ce vă rugăm este să nu îi deranjați în timp ce lucrează).

Centrul „Prius Club” este echipat cu cele mai noi echipamente tehnice și oferă servicii de calitate pentru repararea hibrizilor. Avem toate certificatele de calitate și conformitate necesare. De aceea, de la noi mereu veți obține o gamă completă de servicii la cel mai înalt nivel.

Echipa noastră formată din meșteri de înaltă calificare este mereu în pas cu cele mai noi inovații ce pot fi utilizate în cadrul serviciilor noastre. Instruirea în centre europene a meșterilor noștri asigură calitatea executării serviciilor.

Pentru calitatea excelentă și servicii bune, de multe ori suntem recomandați prietenilor și cunoscuților. Odată ce ai devenit clientul nostru, primești o reducere bună la servicii și, în plus, beneficiezi de participarea la promoțiile companiei noastre

Misiunea companiei

Facem tot posibilul pentru a face din „Prius Club” un brand puternic, care este ușor recunoscut și ferm înrădăcinat în mintea fiecărui automobilist din Moldova o dată pentru totdeauna.

Pentru confortul dumneavoastră, am dezvoltat un serviciu gratuit - consultare telefonică expresă. Sunați acum, iar angajatul nostru vă fi mai mult ca bucuros să vă sfătuiască!

 

/

Planifica o vizita la Prius Club Hybrid Service!

Planifica vizita online, specialistii nostri revin cu un apel pentru a va planifica la service!