De ce aveți nevoie de un senzor de parcare?

De obicei, împreună cu o cameră cu vedere din spate, sunt de asemenea instalați senzori de parcare. Acesta este un dispozitiv simplu, dar extrem de util, care semnalează apropierea mașinii dvs. la orice obstrucție cu un semnal sonor. Această funcție este foarte convenabilă atunci când intrați într-un loc de parcare îngust sau când inversați. De regulă, un radar de parcare este instalat pe bara de protecție din spate a mașinii. Cu toate acestea, la cererea clientului, acesta poate fi pus cu ușurință în fața bara de protecție față.

Meșterii noștri experimentați vor putea să-ți instaleze rapid și în orice moment convenabil senzorii de parcare de care ai nevoie. Prețul instalării unui radar de parcare depinde de numărul de radare și de complexitatea lucrării. Echipamentele instalate corect vă vor oferi plăcere reală din procesul de parcare oriunde.

Contactați-ne pentru instalarea senzorilor de parcare acum și protejați-vă de reparații și coliziuni minore în procesul parcării pentru totdeauna. Parcați cu plăcere!

/

Planifica o vizita la Prius Club Hybrid Service!

Planifica vizita online, specialistii nostri revin cu un apel pentru a va planifica la service!

Servicii Hybrid Autoservice